TV, Music

Wednesday, November 3, 2010

Θα ανακοινωθούν ΠΟΤΕ τα αποτελέσματα για την εισαγωγή των αθλητών στα πανεπιστήμια, άραγε?

22/10/2010

Εδώ και μήνες εγώ και άλλοι εκατοντάδες αθλητές περιμένουμε υπομονετικά τα αποτελέσματα για την εισαγωγή μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα αποτελέσματα έπρεπε να έχουν ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.Σήμερα ενημερώθηκα από το ίδιο το Υπουργείο ότι τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να βγουν ούτε την επόμενη εβδομάδα, για τον λόγο ότι οι αιτήσεις, τις οποίες έχουμε καταθέσει από 1η Σεπτεμβρίου, θα επανεξεταστούν.

Τα μαθήματα στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ έχουν ήδη ξεκινήσει με αποτέλεσμα να μην έχουμε ιδέα σε ποια σχολή και πόλη ανήκουμε και να χάνουμε τα μαθήματα άσκοπα. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς όπως προανέφερα οι δηλώσεις έχουν κατατεθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου και τώρα έχουμε φτάσει τέλος Οκτωβρίου. Η υπομονή μας έχει υπερβεί κάθε όριο και αυτή η κατάσταση είναι εντελώς απαράδεκτη.

Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι πέρα απο τα καθημερινά τηλεφωνήματα προς το Υπουργείο Παιδείας, έχω στείλει μηνύματα στο twitter της κυρίας Διαμαντοπούλου, που υποτίθεται οτι έχει ανοίξει αυτόν τον λογαριασμό για να μας ενημερώνει για την παιδεία της χώρας μας, αλλά και για να μπορούμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί της. Παρ’όλα αυτά, δεν έχω λάβει ούτε μία απάντηση.

3/11/2010

Ο Νοέμβρης έφτασε, για την ακρίβεια εδώ και 3 ημέρες έχουμε μπει στον Νοέμβρη, αλλά τα αποτελέσματα ακόμα δεν έχουν βγει. Οι λόγοι για τους οποίους έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας... 

Καθημερινά ανοίγω τον υπολογιστή μου και η πρώτη σελίδα που επισκέπτομαι είναι αυτή του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ελπίζοντας πως θα έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα ή έστω μία ανακοίνωση για το πότε θα ανακοινωθούν, αλλά τίποτα. Προσωπικά, έκανα εγγραφή στη σχολή που πέρασα αρχικά, χωρίς το 10%, και άρχισα να πηγαίνω από την πρώτη μέρα των μαθημάτων και βλέπω ότι έχουμε προχωρήσει αρκετά. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει και στις άλλες σχολές και σκέφτομαι πόσο πίσω θα έχω μείνει όταν περάσω(αν βγουν ποτέ τα αποτελέσματα) στη σχολή που επιθυμώ με το 10%.

Τόσος αγώνας και σκληρή προπόνηση μέσα στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, τόσο άγχος για τις πανελλήνιες, τόση αγωνία για το αν θα είναι αρκετά τα μόρια για την εισαγωγή μου στο πανεπιστήμιο που θέλω εγώ και όχι κάποιο τυχαίο και αντί να έχουν τελειώσει όλα αυτά, η αγωνία συνεχίζεται Νοέμβρη μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση είναι εξοργιστική και δεν υπερβάλλω καθόλου.Τουλάχιστον ας ανακοινωθεί μία ημερομηνία για το πότε θα ανακοινωθούν γα να ξέρουμε. Αύριο? Στις 15 Νοεμβρίου? Στις 20 Δεκεμβρίου? Του χρόνου τέτοια μέρα? Έλεος, απλά έλεος...

1 comment:

Anonymous said...

ειμαστε 900 ατομα....ελεος....